Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční pozvání

17. 11. 2008

Dny se krátí, noci protahují a my se začínáme těšit na jedny z nejkrásnějších svátků roku – Vánoce. A k těm přece patří koledy. Sezimoústecké Nokturno se již pilně připravuje na ten krásný adventní, předvánoční čas. Tímto by Vás rádo pozvalo na místa, kde si můžete poslechnout naši vánoční hudbu a písně.

 Již v sobotu 6. prosince v 15,00 hodin zavítáme do Malšického krásně malovaného kostela spolu s naším dorostem Nokturňáčkem.

 Hned v neděli 7. prosince přijímáme pozvání rakouských sousedů a pojedeme do městečka Reingers, kde v místním kostele vystoupíme jednak v rámci mše svaté a také při samostatném koncertě.

 Ve čtvrtek 11. prosince začne v 18,00 hodin náš největší koncert určený hlavně pro naše místní příznivce sborového zpěvu. Proto v kině Spektrum v Sezimově Ústí II vystoupí všechny naše sbory – koťaty počínaje, Nokturňáčkem, Akcentem a Nokturnem konče.

pátek na Štěpána se od 14,00 hodin rozezní naše koledy na tradičním koncertu v kostele sv. Petra a Pavla v Chotovinách. Hned týž den od 16,00 hodin zazpíváme i v našem sezimoústeckém kostelíku Povýšení svatého kříže.

 neděli 4. ledna 2009 nás čeká poslední vánoční koncert v poutním kostele v Klokotech. Začínáme v 11,00 hodin. Přijďte si užít poslední vánoční chvíle. Že to tam bývá moc hezké, to už dnes ví téměř každý.

 Ani všemi milovaná „Rybovka“, Česká mše vánoční, nás nemine a s chutí si ji zazpíváme v sobotu 20. prosince v malém divadle v Táboře. Od 10,00 hodin ji zazpívají spojené táborské sbory.

 Tímto výčtem jste všichni srdečně zváni ať tam, či onam, poznamenejte si datum a čas a hlavně si všichni udělejte volnou chvíli v tom předvánočním shonu.

 

Za všechny sboristy zve Anna Slunečková